Popular Coins Crypto


Warning: Undefined array key "tie_hide_meta" in /srv/users/apk-free/apps/apk-free/public/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /srv/users/apk-free/apps/apk-free/public/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Popular Coins Crypto – Statistika podijeljena u ovom izvješću temelji se na odgovorima prikupljenim iz ankete koju su proveli Ethereum Cat Herders u razdoblju od 1. tromjesečja do 2023.

Zbog ograničene veličine ankete (<1% validatora), raznolikost klijenata MOŽDA NIJE stvarni odraz trenutnog mrežnog udjela

Popular Coins Crypto

Popular Coins Crypto

. Međutim, odgovori korisnika o njihovim preferencijama, kritične povratne informacije i prijedlozi poboljšanja vrijedni su podaci za poboljšanje postojećih Ethereum Execution & Consensus klijenata i na kraju dovode do idealne distribucije preko mreže.

What Are Altcoins? A Guide To The Cryptocurrencies Beyond Bitcoin

Izvršni i konsenzusni sloj Ethereuma ima više klijentskih implementacija koje su razvili različiti timovi i napisane su na različitim programskim jezicima. Primjena višestrukih klijenata omogućuje zdravu razinu konkurencije i potiče inovacije među programerima klijenata.

Distribucija klijenata po mreži nije idealna, osobito s većinom čvorova koji pokreću Geth klijent za izvršni sloj. Oko 80% ispitanika u anketi zabrinuto je zbog stanja raznolikosti klijenata u izvršnom sloju.

Raznolikost klijenata smanjuje rizik od jedne točke kvara, čineći mrežu otpornijom i manje ranjivom na napade.

Dobili smo odgovore iz više od 40 zemalja, a većina dolazi iz Sjedinjenih Država, Francuske, Njemačke i drugih europskih zemalja. Dobili smo i odgovore od korisnika u Južnoj Koreji, Japanu i Indoneziji.

Cryptocurrency Price Today 24 Feb: Bitcoin Price Falls Below $23,900; Solana, Polygon, Ethereum Also See Significant Price Drop

Većina ispitanika izjavila je da pokreće čvorove za osobnu upotrebu, dok preostalih 7,5% korisnika pokreće čvorove za različite organizacije kao što su

Aestus, Relay, Avado, Chainlink, Circle Data Science, Cryptocompare, Jump Crypto, Keynodes, Lido, Minipool Node, Rocket pool, Stafi, Stakewise, Swell, The Cryptocrats Partnership ili osobni projekti

Kao dio ankete, zamolili smo korisnike da odaberu svoj primarni razlog ili korištenje za pokretanje Ethereum čvorova između četiri dostupne opcije višestrukog odabira. Rezultati su pokazali da je otprilike 95% korisnika pokretalo svoje čvorove u svrhu udjela, dok je 46–53% ispitanika također bilo usredotočeno na decentralizaciju/privatnost i doprinos ekosustavu Ethereuma.

Popular Coins Crypto

Napomena: možda ćete naći zbroj nekih grafikona veći od 100%. To je zato što korisnici odgovaraju s više od jedne opcije koja im se nudi.

Bitcoin Lost Over 60% Of Its Value In 2022

Prema ljestvici web stranica Client Diversity, Geth je većinski klijent na Execution Layeru, a Prysm je vodeći u odboru s 58% odnosno 39,8% mrežnog udjela.

Statistika. prikupljeni iz naše ankete možda nisu 100% u skladu s grafikonom web-mjesta o raznolikosti klijenata, ali pružaju prilično sličnu ideju o neravnomjernoj distribuciji klijenata koju danas imamo na glavnoj mreži.

Podaci iz ankete sugeriraju da je nešto više od 50% ispitanika odabralo Go-Ethereum (Geth); to je doista najpopularniji klijent za lanac Execution, a slijede ga Besu (31,4%), Nethermind (30,8%) i Erigon (9,4%).

U lancu Consensus, Lighthouse (54%) je broj 1 izbor ispitanika za pokretanje čvora, a slijede ga Prysm (23,3%), Teku (23,3%), Nimbus (15,7%) i Lodestar (1,9%).

Most Popular Nft Coins & How To Buy Them

Podsjetimo se, gornji grafikon (EL/CL klijenti na mreži) temelji se na ograničenim podacima prikupljenim iz ankete s veličinom uzorka od manje od 1% operatora čvorova na glavnoj mreži.

Osim toga, naša je anketa otkrila da većina korisnika trenutačno koristi jedan klijentski čvor, a samo 3–5% ispitanika pokreće više od 5 Izvršnih i/ili Konsenzusnih čvorova.

Približno 74% ispitanika trenutno koristi jednu kombinaciju klijenata, 23% koristi 2-5 kombinacija klijenata, a samo 4% koristi više od 5 kombinacija klijenata.

Popular Coins Crypto

Međutim, neki korisnici oklijevaju prijeći na manjinskog klijenta zbog dodatnog opterećenja koje dolazi s tim. Radije se drže radnog sustava, a manjinski klijent može imati više problema i imati manje programera koji ga podržavaju. Bili bi spremniji pokrenuti drugog klijenta da je dostupna dobro napisana dokumentacija. Neki su korisnici razmišljali o pokretanju manjinskog klijenta, ali oklijevaju zbog mogućih problema i čekaju bolji alat kako bi proces bio lakši.

Best Crypto Sign Up Bonus Offers & Promotions (2023)

Iako je raznolikost važna, neki korisnici daju prednost održavanju svoje postojeće postavke radi glatko jer je za njih velika vrijednost na kocki. Žele koristiti najzrelijeg, najfunkcionalnijeg i najstabilnijeg dostupnog klijenta.

Istaknuti komentari korisnika – Važno je poticati decentralizaciju. – Definitivno je važno. Lighthouse je bio manjinski klijent kad sam ga počeo koristiti. Međutim, budući da su se veliki operatori uloga prebacili s Prysma na Lighthouse, ja sada vodim većinskog klijenta. Iskreno sam mišljenja da su veliki pružatelji uloga oni koje treba smatrati odgovornima i poticati ih da se prebace umjesto na solo stakere. I dalje je prilično gnjavaža postaviti novu opremu za iskolčenje i upoznati se s drugim klijentom. Profesionalni operateri bolje su opremljeni za to. – Pokretanje manjinskog klijenta važno je za stabilnost lanca: ako glavni klijent zakaže zbog pogreške, manji klijent napisan u drugoj bazi koda može održati lanac. U konačnici, svi klijenti trebaju imati slične dionice. Radije bih pokrenuo failover čvor kao kombinaciju manjinskih klijenata, ali neki CL klijenti i dalje imaju problema s kompatibilnošću s podrškom za failover. – Važno, ali trenutačno svi ostali klijenti za izvršavanje zahtijevaju intenzivne RAM resurse. – Da je Erigon većinski klijent, i dalje bih ga koristio jer trebam manju veličinu arhivskog čvora. – Važno, kad bi ih moj sustav podržavao. – Vrlo važno – uobičajeni razlozi. međutim, da (neki) dokumenti nisu bili dostupni, bez razmišljanja bih krenuo popularnim putem. Što utječe na odabir klijenata?

Kako bismo bolje razumjeli korisničke misaone procese, pitali smo korisnike o čimbenicima koji su utjecali na njihovu odluku da pokrenu određenog klijenta. Većina ispitanika navela je tim klijenta i podršku razvojnim programerima kao čimbenik s najvećim utjecajem, nakon čega slijedi

Prema odgovorima, ti čimbenici igraju ključnu ulogu u odabiru klijenata, posebice za nove korisnike.

Bitcoin Is The Most Popular Crypto In Europe, While Meme Token Shiba Inu Is The Most Popular In The Uk: Google Trends Data

Zanimljivo je da su mnogi ispitanici izjavili da su prethodno koristili Geth i Prysm klijente, ali su ih u međuvremenu promijenili zbog zabrinutosti oko statusa super većine i sve veće raznolikosti dostupnih klijenata.

Kao dio naše ankete, dodano je nekoliko pitanja za prikupljanje spremnosti za pokretanje drugog klijentskog čvora i razumijevanje izazova ako ih ima.

Što bi vas potaknulo da pokrenete različitog klijenta od onog kojeg trenutačno pokrećete — element koji nedostaje?

Popular Coins Crypto

Na temelju odgovora iz naše ankete, jasno je da korisnici cijene klijenta koji koristi manje resursa sustava i ima dobru dokumentaciju, pouzdanost i brzu sinkronizaciju. Također su zainteresirani za manjinskog klijenta koji ima posebne značajke, kao što su niži zahtjevi za pohranu/memoriju, ali žele razumjeti sve nedostatke koji mogu postojati. Troškovi prebacivanja su visoki, pa bi korisnici više voljeli klijenta koji nudi poboljšane performanse, stabilnost, upotrebu diska ili nadzor u odnosu na njihov trenutni klijent.

Cryptocurrency Takes A Hit As Investors Dump Risk Assets

Međutim, korisnici su također spomenuli da je vrijeme sinkronizacije za prebacivanje na novi klijent izvršenja velika prepreka, što može dovesti do odugovlačenja. Stoga bi dobro dokumentiran i potpuno funkcionalan vodič za migraciju bio koristan kako bi proces bio lakši. Osim toga, korisnici bi željeli vidjeti poticaje za pokretanje manjinskih klijenata, čak i ako su mali. Neki su korisnici pokušali pokrenuti manjinski klijent, ali su se osjećali kao da su beta testeri, što nije bilo vrijedno glavobolje bez poticaja.

U slučaju prelaska na drugog klijenta, Nethermind i Besu su se pokazali kao Execution klijenti po potrebi. Zanimljivo, razmatra se i Reth.

Nimbus & Teku su preferirani izbori u slučaju prelaska s postojećeg čvora koji pokreće Consensus klijente. Unatoč tome što je u to vrijeme bio zatvoren izvor, nekoliko korisnika izrazilo je interes za Grandine.

Prema našim ispitanicima u anketi, željeli bi vidjeti bolje poticaje za pojedinačne operatere čvorova, kao što je dokaz solo autentičnosti, kako bi potaknuli veće sudjelovanje u mreži. Neki su korisnici sugerirali da smatraju da je razdvajanje između EL i CL nepotrebno i da bi klijenti trebali rukovati s oba sloja. Također su sugerirali da bi kombinirani EL/CL softverski paketi pružili znatno bolje korisničko iskustvo i mogli pomoći iskusnijim korisnicima da postanu domaći stakeri.

Flat Vector Cryptocurrency Coin Popular Cryptocurrencies Stock Vector (royalty Free) 1502998358

Ostale značajke koje bi korisnici željeli vidjeti uključuju obrezivanje (iako već postoji), jednostavnije ili ugrađeno praćenje, značajke poput Beaconchaina za zaradu, porezne obrasce za ulaganje prihoda, automatsko prebacivanje klijenata, upravljanje podacima i čišćenje, poboljšano i informativno bilježenje o pogreškama i statusu sinkronizacije, MEV pameti i drugom maksimiziranju profita, mogućnostima upozorenja i smanjenim hardverskim zahtjevima.

Neki su korisnici sugerirali da bi željeli vidjeti objedinjenu EL/CL aplikaciju koja obrađuje obje funkcije u jednoj aplikaciji jer trenutni format može biti nespretan. Korisnici bi također pozdravili brže vrijeme sinkronizacije na strani EL-a, budući da prebacivanje klijenata bez konfiguracije zalihosti ili prelaska u grešku može rezultirati zastojem od 1-2 dana.

Na kraju, neki korisnici željeli bi vidjeti odgovarajuće korisničko sučelje za upravljanje validatorom i izvješćivanje, jer smatraju da nije dovoljno oslanjati se samo na Beaconcha.in. Osim toga, korisnici bi željeli bolji pristup i prikaz internih statistika.

Popular Coins Crypto

Iako je samopodrezivanje bilo jako cijenjeno, Besu korisnici su prijavili značajne probleme nakon spajanja i nisu ga mogli natjerati da radi pouzdano, gubeći više od 50% atesta tijekom nekoliko dana korištenja. Također su primijetili loše performanse i probleme sa stabilnošću. Korisnici Erigona prijavili su poteškoće s neprekidnim ažuriranjem. Što se tiče izvršnih klijenata, većina korisnika je prešla na

Top View Of Popular Cryptocurrency Physical Coins

New crypto coins, crypto currency coins, buy crypto coins, free crypto coins, popular crypto coins, small crypto coins, crypto coins, crypto coins to buy, best crypto coins, newest crypto coins, top crypto coins, most popular crypto coins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *